NLP-vel a céljainkért

– INGYENES e-book, amely izgalmas gyakorlaton keresztül vezet rá a célkitűzés bizonyítottan eredményes módszerére.

e-Book

Unod már a be nem teljesült célok miatti egy helyben toporgást?
Pedig könnyen lehet, hogy a csak a megfelelő célkitűzési módszertan megtalálása választ el egy egészen új életminőségtől. Az izgalmas elméleti tudást és szórakoztató gyakorlatokat magába foglaló e-book pontosan ezt adja a kezedbe.

Ezzel a könnyen olvasható anyaggal képessé válhatsz nemcsak kitűzni az egyre magasabb kaliberű célokat, de a megvalósításuk esélyét is megnöveled.

Az NLP-vel a céljainkért e-book –

részlet

Bevezető

Ezt a kis könyvet azért írtam, hogy olyan célokat tűzhess ki, amelyeket utána el is tudsz érni.

Biztos előfordult már veled, hogy egy bizonyos álmot, vagy egy vágyott célt nem sikerült elérned, régóta halasztod, halogatod. Időnként előveszed, kicsit leporolod, majd szépen vissza is teszed a polcra, és minden megy tovább a régiben. Vagy egy „célodat” előveszed, hogy na majd most teszel érte, aztán egyszer csak út közben újra feladod. Miért van ez? Velem lenne a baj? – kérdezheted magadtól.

Semmi baj nincsen veled, sőt tökéletesen működsz. Csak annyi történik, hogy a célod nincs „rendesen” kitűzve, NLP-sen szólva: nem jól-formázott.

Ebben a kis könyvben bemutatok egy módszert, amivel jól-formázott célokat tűzhetsz ki, és adok hozzá néhány olyan gyakorlatot is, amivel utána támogathatod magad, mozgósíthatod belső erőforrásaidat annak érdekében, hogy ne csak kitűzd, hanem könnyedén, élvezetes módon, akár FLOW-ban elérd a célod.

Az ismertetett módszereket az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) eszköztárából vettem ki. Úgy írtam meg ezt a könyvet, hogy a gyakorlatok elvégzéséhez nem szükséges mély NLP-s tudás. Itt most nem is célom az NLP ismertetése, a lényegre koncentrálok. Ha bővebben akarsz az NLP-ről olvasni, akkor ajánlom figyelmedbe Stenger Györgyi NLP-ről szóló könyveit1.

________________

1 Stenger Györgyi könyvei megrendelhetőek itt: https://nlpkonyvek.hu

A letöltést követően – többek között – megtudhatod:

Hogyan formálhatsz álmokból és vágyakból tényleges célokat?

Hogyan kerülheted el a céljaid megvalósítását elgáncsoló tényezőket?

Hogyan tudsz egyre magasabb szintű célokat kitűzni könnyedén, erőlködés nélkül?

BÓNUSZ: egy hírlevél sorozatban további NLP-s tippeket kapsz, amik támogatnak téged a célod felé vezető úton

A szerző

NLP trénerként és coachként rendszeres segítő-coachként működtem közre az NLP Akadémia NLP képzésein és workshopjain, 2019-ben pedig John Grinder, Carmen Bostic St. Claire és Michael Carroll által minősítve, az NLP Academy-nél szereztem meg az NLP tréneri oklevelet.
Célom, hogy minél többen ismerjék meg és sajátítsák el ezt a rendkívüli módszert. Hiszen az NLP a kiválóság művészete, és bármely életterületen akarhatunk kiválókká válni.

Szilágyi Csaba

blog